«Відчуваєш себе чужою»: дочка Заворотнюк розповіла про мінуси життя в США

Коли "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк була заміжня за своїм другим чоловіком Дімою Стрюковим, сім'я жила в штатах.

Анна встигла пізнати особливості життя там, завести друзів і закріпити якісь зв’язки. Нещодавно в своєму Інстаграм дівчина відповідала на найпопулярніші питання. Як з’ясувалося, багатьох фоловерів цікавить саме те, як приїжджих приймає США.

Заворотнюк зізналася, що мріє переїхати в США

Анна Заворотнюк розповіла про особисті переживання і слабкостях
Анна Заворотнюк розповіла про особисті переживання і слабкостях

Дівчина зазначила, що там порівняно висока зарплата навіть на якихось робочих спеціальностях. А ось до істотних мінусів Анна віднесла те, що всі приїжджі відчувають себе чужими.

Також від фоловерів було чимало запитань про стан Анастасії Заворотнюк, проте Анна вирішила не вдаватися в подробиці і зовсім проігнорувала всі питання про маму.

Дізнатися більше про життя Анастасії Заворотнюк ви можете в нашому відео – Історія Анастасії Заворотнюк: кар’єра, 3 чоловіка, коханець, онкологія і кома.

Також підписуйтесь на канал, щоб не пропустити інші цікаві відео про популярних акторів, шоуменів і артистів.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!