Евеліна Бледанс спостерігається в онкоцентрі і сподівається, що страшна доля мами обійде її стороною: «Перебуваю на межі»

Відома російська артистка Евеліна Бледанс спостерігається в онкоцентрі. Причиною цього стала погана спадковість зірки — її мама померла від ракової пухлини.

51-річна героїня статті стала учасницею телешоу «Доля людини», де зізналася, що все її життя — одне суцільне переживання.

Евеліна тричі розлучалася і кожен раз їй давалося це нелегко, також вона хвилюється про дітей, особливо про молодшого сина з синдромом Дауна. Не менше тривоги у Бледанс викликає і власне майбутнє.

Эвелина Бледанс
Евеліна Бледанс

Вже ні для кого не секрет, що хвороби дуже часто розвиваються від нервів, тому знаменитість побоюється, що це може статися і з нею:

«Мені не потрібно, щоб мене зжер рак! Я постійно перебуваю на якійсь межі, але я не хочу вмирати. У мами був рак — у мене погана спадковість, так що я виконую всі приписи лікаря», — виговорилася артистка.

Эвелина Бледанс со старшим сыном Николаем и мамой Тамилой
Евеліна Бледанс зі старшим сином Миколою і мамою Тамілою

За словами Евеліни, їй є куди вкласти свої сили — в сина Семена, в акторську професію, в фонд допомоги людям з обмеженими можливостями здоров’я.

Відкрити його Бледанс надихнув Сьома — малюкові поставили діагноз ще під час внутрішньоутробного розвитку. Проте героїня статті анітрохи не сумнівалася в тому, що хлопчик повинен жити:

«У мене була одна ніч сумнівів, сліз. Вже вранці я зрозуміла, що це щастя і за нього треба боротися».

Эвелина с младшим сыном Семеном
Евеліна з молодшим сином Семеном

Зараз спадкоємцю вже 8 років, а свій перший рекламний контракт він отримав у віці шести місяців. Любляча мама дуже любить дитину, приділяє йому багато уваги і це не дарма, адже він регулярно радує її новими успіхами, нехай і невеликими:

«Я звикла радіти всім його навіть самим маленьким перемогам. Бажаю всім пишатися своїми дітьми — дуже!», — поділилася актриса.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.