Вирок Михайлу Єфремову може бути скасований: в справі з’явився новий потерпілий, новий адвокат і пом’якшувальна обставина

Вчора стало відомо, що вирок Михайлу Єфремову можуть скасувати через повний перегляд справи. У ній з'явилися нові потерпілий, адвокат і пом'якшувальна обставина.

8 вересня актора засудили до восьми років ув’язнення в колонії загального режиму. Відразу ж після оголошення запобіжного заходу суддею героя статті заарештували і відвезли в СІЗО.

На наступний день після фінального засідання Михайло Олегович заявив, що незадоволений своїм правозахисником Ельманом Пашаєвим, тому в черговий раз звільнив його і найняв іншого юриста. Ним виявився Роман Філіппов, який також є чемпіоном світу з армрестлінгу. Ніяких коментарів пресі він не дає.

Слева прошлый адвокат Ефремова Эльман Пашаев, справа новый юрист Роман Филиппов
Зліва минулий адвокат Єфремова Ельман Пашаєв, справа новий юрист Роман Філіппов

Поки Філіппов працює над апеляцією для зіркового клієнта, до суду надійшла інша скарга від компанії-власника автомобіля, в якому їхав загиблий в аварії 57-річний Сергій Захаров.

Представник її інтересів вважає незаконним вирок Єфремова і просить визнати фірму потерпілою в справі, оцінивши матеріальну шкоду в сумі трохи більше мільйона рублів (близько 380 тисяч гривень).

Автомобиль потерпевшего в результате ДТП серьезно поврежден
Автомобіль потерпілого в результаті ДТП серйозно пошкоджений

Завдяки появі цих деталей у артиста може з’явитися пом’якшувальна обставина — добровільне відшкодування шкоди, заподіяної в результаті ДТП. В такому випадку може дійти аж до скасування судового вердикту.

Як каже адвокат компанії Іван Арестов, ще в серпні вони подавали апеляцію, але вона була необгрунтовано відхилена. Варто відзначити, що суддею у справі стала Олена Абрамова, вона ж відправила за грати футболістів Кокоріна і Мамаєва.

Михаил Ефремов в суде
Михайло Єфремов в суді

«Нас обмежили у доступі до правосуддя, тим самим позбавивши можливості судового захисту. При цьому засуджений Єфремов також був позбавлений можливості в добровільному порядку загладити матеріальну шкоду», — заявив Арестов.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.