Мільйонер з народження: що дістанеться новонародженому сину Євгена Петросяна від молодої дружини

Статки колишнього чоловіка Олени Степаненко оцінюються в суму близько 900 мільйонів рублів. Новонародженому сину Євгена Петросяна від молодої дружини за законом буде відходити третина всіх накопичень, а значить він не хто інший, як мільйонер з народження.

Вчора на честь 75-річчя легендарний гуморист вперше показав світу свого спадкоємця Вагана. Очевидно, ім’я хлопчику дали на честь дідуся по батьковій лінії.

Незважаючи на регулярні чутки про становище Тетяни Брухунової, на якій Євген Ваганович одружився взимку 2019-о, пара успішно приховувала подробиці особистого життя весь цей час. Тепер відомо, що малюк з’явився на світ приблизно півроку назад.

Евгений Петросян и Татьяна Брухунова
Євген Петросян і Тетяна Брухунова

Громадськість сперечається між собою, наскільки розумно в такому поважному віці заводити дітей, а хтось вже встиг прорахувати, на що в майбутньому може претендувати юний син артиста. Все залежить від того, як завершиться розділ спільно нажитого майна з колишньою дружиною і колегою по сцені Оленою Степаненко.

Загальна вартість нерухомості і цінних речей екс-подружжя досягає двох мільярдів рублів (750 мільйонів гривень). Як каже адвокат Петросяна Сергій Жорін, народження Вагана не зіграє ролі в цьому процесі. До того ж його клієнта зараз мало хвилюють судові розгляди, адже він повністю присвятив себе дитині.

Петросян и Степаненко
Петросян і Степаненко

Варто сказати, що у Євгена також є 51-річна дочка Вікторина. Тепер після смерті батька їй дістанеться набагато менше, ніж належало до цього, оскільки вона не єдина спадкоємиця.

Зараз герой статті розпоряджається активами на 900 млн рублів (340 млн грн). Згідно із законом вони розподіляться порівну на трьох членів сім’ї — дружину Тетяну, сина Вагана і дочка Вікторину.

Евгений и Викторина Петросян
Євген і Вікторина Петросян

Проте, за словами Жоріна, він не знає, чи складав гуморист заповіт, а значить не виключено, що другій дитині зірки дістанеться більша частина майна.

Це пов’язано з тим, що після розлучення зі Степаненко спадкоємиця Петросяна встала на сторону мачухи, в результаті чого відносини між батьком і дочкою зараз досить прохолодні.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!