Як зараз виглядають дівчинки з “Ранеток”, які гриміли на початку “нульових” і раптово кудись пропали?

На початку двохтисячних на всіх центральних каналах крутили рейтинговий серіал для підлітків і про підлітків.

У центрі уваги – п’ять школярок, які вирішили створити музичний колектив і гастролювати. Їх музична діяльність швидко переросла з серіальної в реальну, і “Ранетки ” збирали цілі стадіони. Що з ними стало зараз?

Лера Козлова

Валерія була “фронтменом ” групи, і однією з найбільш популярних дівчаток. У 2013 році вона пішла з “Ранеток ” зі скандалом і вирушила в сольне плавання.

На її рахунку проекти “Просто Лера “, “Лера Романтика “, “ЛеРа ” та інші. Зараз вона мало виступає, адже більше розвиває свій блог в Інстаграм і заробляє на реклами.

Аня Руднєва

Дівчина вирішила піти зі сцени і присвятити себе сім’ї. За цей час вона двічі змінила чоловіка і завела двох дітей.

Наташа Щелкова

Наташа Щелкова
Наташа Щелкова

Після завершення проекту “Ранеток ” Наташа пішла до продюсера, старшому на 24 роки. Тепер вона стала Мельниченко і народила двох дочок.

Лена Третьякова

Лена Третьякова
Лена Третьякова

Схудла і розкрутила свій блог так, що тепер її основний дохід – реклама з Інстаграм. Зараз Олена захоплюється йогою і проводить тренування для інших. Крім цього, Третьякова розвиває свій блог на YouTube і дружить з іншого “Ранетки “.

Женя Огурцова

Женя Огурцова
Женя Огурцова

Після відходу з “Ранеток ” вирішила розвиватися в цьому напрямку і створила власну панк-рок групу, проте популярною вона так і не стала. Зараз вона розлучена і виховує сина.

Як відомо, старим складом “Ранетки ” більше не збираються, і возз’єднання не планують.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.