Таюне тепер не на першому місці: партнерка Олега Винника заінтригувала публіку грандіозними планами

Улюбленець жінок, український артист Олег Винник тепер радує своїх прихильниць не тільки піснями, а й танцями.

Співак став учасником головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». Партнеркою артиста в шоу стала відомий хореограф Олена Шоптенко. Уже три ефіру фанати приходять в захват від танцювальних номерів Винника і його напарниці.

Олег Винник та Олена Шоптенко на "Танцях з зірками"
Олег Винник та Олена Шоптенко на “Танцях з зірками”

Нещодавно Олена Шоптенко в своєму Інстаграмі заінтригувала публіку грандіозними планами на вихідні. Танцівниця повідомила, що вони з Олегом Винником готують щось дуже грандіозне. «Наближаються дуже незвичайні вихідні. І це не тому що в неділю прямий ефір. Ми з Олегом Винником готуємо для вас щось ну дуууже незвичайне і цікаве! », – повідомила Олена Шоптенко.

Багато підписників припустили, що танцювальна пара може готувати спільну пісню. При цьому всі впевнені, що їх виступ стане справжнім успіхом. «Ви найкраща пара!», «Щоб ви не танцювали – це буде бомба ракета», «Не важливо що це буде головне дивитися на вашу пару.», – прокоментували підписники.

А як ви думаєте, чим здивує публіку Олег Винник та Олена Шоптенко в наступному ефірі «Танців із зірками»?

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.