(ВІДЕО) Дочку Успенської зняли на вулицях Лос-Анджелеса в неадекватному стані під впливом заборонених речовин

Єдина дочка російської співачки Любові Успенської Тетяна потрапила в черговий скандал.

Любов Успенська стала мамою в 1989 році. Тоді на світ з’явилася довгоочікувана дитина – дівчинка Тетяна. Зараз Тані 30, і вона має не зовсім хорошу славу. Відомо, що дівчина має проблеми з психікою і вживає заборонені речовини. Через такої поведінки Тетяни відносини з матір’ю – Любов’ю Успенською у них натягнуті. Нещодавно після чергової сварки з мамою дівчина зібрала речі і поїхала до батька в США.

Дочка Успенської часто потрапляє в скандальні історії
Дочка Успенської часто потрапляє в скандальні історії

Дочка Успенської зняли на камеру в неадекватному стані

Тетяну помітили кілька російських жінок на бульварі Сансет в Лос-Анджелесі і зняли її на відео. На ролику видно, що жінка вела себе неадекватно – заглядала у вікна кафе, а потім сіла посеред вулиці в позі лотоса і завмерла. При цьому Тетяна була боса. Неважко здогадатися, що жінка була під впливом заборонених речовин.

Як відомо, Тетяна Плаксина працює викладачем йоги і пробує себе в живописі. Варто зазначити, що картини її дуже своєрідні і в якійсь мірі незрозумілі. Відносини Тетяни з Успенською сильно погіршилися після випуску скандального шоу «Зірки зійшлися», в якому дівчина звинуватила матір в психологічному і фізичному насильстві.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.