(Відео) Оля Полякова з прекрасною і ритмічною піснею “Крига скресла ” завела зал

Висока, гарна фігура і незабутній голос, завжди відрізняв співачку від інших артисток України.

Оля Полякова завжди радує своїх шанувальників ритмічними піснями і цікавими композиціями. Всім полюбився співачка не раз доводила, що вона справедливо вважається однією з гідних представниць українського шоу-бізнесу. Високе зростання, гарна фігура і незабутній голос, завжди відрізняв співачку від інших артисток України. У кліпі “Крига скресла” Оля Полякова розповіла, що вона не помічала інших, приділяючи увагу одному чоловікові. Коли кохана людина до неї доторкнувся, між ними пробігла якась іскра і для неї не стало існувати нікого, крім нього.

Ритмічна пісня, яка завела зал і глядачі буквально не могли всидіти на місці слухаючи ритми цієї пісні. Напевно крім Олі Полякової так цю пісню “Крига скресла”, навряд чи хто міг би виконати.

Відео: пісня у виконанні Олі Полякової “Крига скресла”

Прочитайте коментарі про це виконанні:

“Чи не фанатка я Оленки! Але, ця харизма, ці ноги, це настрій через екран пре, шикарна, мої захоплення !!! Всякі Бьyoнси курять в стороні. ”

“Красуня, струнка, висока, талановита, виділяється з усіх навколишніх її, супер Олечка.”

“Ну просто дуже круто. В один момент легко переплюнула Лободу і Лорак. Хоча зрозуміло, що це дуже велика праця. Ну що – молодець! “

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.