(Відео) Олег Винник і Таюне з піснею “Улюблена “. Глядачі в невимовному захваті!

Приємно дивитися на цю пару на сцені: мужній і цілеспрямований Олег і прекрасна і ніжна Таюне.

Талановитий співак Олег Винник вміє перевтілюватися коли виходить на сцену. Однак виконуючи пісню “Кохана”, йому напевно не довелося перевтілюватися і грати роль закоханого чоловіка. І так видно, що він співає про свою любов до коханої жінки. Приємно дивитися на цю пару на сцені: мужній і цілеспрямований Олег і прекрасна і ніжна Таюне.

Глядачі теж не залишилися байдужими до виконання такої душевної та емоційної пісні. Деякі вставали з місць і ритмічно рухалися в такт музиці. Більшість висловлювали своє захоплення хитаючи руками в повітрі. Глядачі в залі були приведені в невимовний захват виконанні Олега Винника.

Талант є талант!

Подивіться цей виступ знаменитого співака і переконайтеся самі.

Відео: Олег Винник і Таюне з піснею “Кохана”

Ознайомтеся, що шанувальники таланту співака написали в соціальних мережах:

“Неповторний, обожнюваний з божественним голосом! Україна – це співак – ваша гордість! ”

“Нещодавно зовсім відкрила для себе вас і тепер ви найулюбленіший співак дивлюся вас в день по кілька разів і нічого не можу з собою вдіяти. Дуже шкода що не зможу побувати на вашому концерті дуже шкода. ”

“Олег, ваші пісні можна слухати незліченну кількість разів – це завжди задоволення. Спасибі! Творчих успіхів, відмінного здоров’я і щастя! ”

“Приголомшливий наш Олег !!! Дякую за ваші пісні, і радість які ви даруєте нам !!! Щастя вам, процвітання, здоров’я та удачі! “

Популярне

Схожі статті

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.