“Вона померла! Дайте їй спокій!»: Батько Жанни Фріске обурився на публіку

Нещодавно вийшов кліп на підтримку президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Там виступили зірки різної величини, і серед них була одна місцева виконавиця Жаннет, дуже схожа на Жанну Фріске. Цю схожість помітили не тільки шанувальники, а й батько Жанни Фріске Володимир Копилов. Його дуже образило те, що його померлої дочки ніяк не дають спокою.

Батько Жанни Володимир Копилов
Батько Жанни Володимир Копилов

“Її немає! Вона померла! Дайте їй спокій! », – заявив Володимир Копилов.

Чоловік зазначив, що його дочка завжди дотримувалася аполітичною позиції, і намагалася бути осторонь від усіх розборок. І якби зараз була жива, нікого б не підтримувала.

Чому померла Жанна Фріске?

Жанна Фріске перед смертю
Жанна Фріске перед смертю

Через пізніх пологів і ЕКО у неї почала розвиватися злоякісна пухлина. Її досить довго лікували, проте ніякі препарати і провідні фахівці світу не змогли допомогти. Після смерті Жанни її батьки і чоловік Дмитро Шепелєв почали війну за спадок, який співачка залишила після себе. Так, в цьому році батьки відсудили у телеведучого Шепелєва будинок і гроші, які були зібрані на лікування Фріске ще за життя.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.