Перша в Україні: Alyona Alyona номінована на музичну премію Європейського Союзу

Наша креативна україномовна реперша і хіп-хоперша Alyona Alyona стала першою виконавицею в Україні, яка увійшла список номінантів на головну музичну премію Європейського союзу The Music Moves Europe Talent Awards.

Колишня вчителька Олена Савраненко вже популярна не тільки в Україні, але виходить і на світовий рівень. Її пісні давно крутять радіостанції Росії і Білорусії. незважаючи на те, що композиції українською мовою. А тепер будуть крутити в і Європі, в рамках квоти номінантів на премію для молодих виконавців.

В її релізі написано:

У Alyona Alyona є щось дійсно особливе, що виходить за рамки її безсумнівно вражаючого зовнішнього вигляду, впевненої поведінки, захоплюючій подачі пісень, ліричних здібностей, якості звуку.

І ще зазначено, що тексти завжди потрапляють в яблучко, тому молодь їх слухає з великим задоволенням.

Alyona Alyona
Alyona Alyona

Всього номінантів 16, їх імена були озвучені 18 вересня під час фестивалю Reeperbahn в німецькому місті Гамбург.

Професійне журі вибере 8 переможців у різних жанрах. Кожен отримає премію 10 тисяч євро.

Церемонія нагородження відбудеться 15 січня під час фестивалю Eurosonic Noorderslag 2021 Гронінгені (Голландія).

Крім того, призових 5 тисяч отримає переможець голосування глядацьких симпатій. Кожен з нас може підтримати виконавицю по посиланню і залишити свій голос

Подивіться кліп Alyona Alyona на нову пісню “Сумно “. Його головною героїнею стала ведуча Анастасія Лугова, жорстоко побита в поїзді “Маріуполь – Київ”.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.