Мейхер в сльозах зізналася, що крутила роман з Меладзе: “Це було більше і глибше “

Про роман співачки і іменитого продюсера говорили довго і багато. Ніхто не міг зрозуміти де шукати правду, і змінювала чи Мейхер своєму чоловікові з Меладзе?

У минулому сезоні проекту “Танці з зірками ” екс-віагра розповіла, що насправді її зв’язувало з братом Валерія Меладзе Костянтином. Незважаючи на те, що прямої відповіді на питання чи були у них відносинах вона не дала, проте непрямому натякнула на те, що між ними відбувалося насправді. І це були явно не просто трудові взаємозв’язку.

“Наші відносини – це було не просто професійне, це було більше і глибше”,

– розповіла Надія Мейхер-Грановська в інтерв’ю на телеканалі 1 + 1.

Костянтин Меладзе і Надія Мейхер – чи були почуття?

Надія Мейхер
Надія Мейхер

З приводу відходу з групи Надя уточнила, що, коли бачить, що дівчата в колективі починають рити один одному яму, розуміє – потрібно йти. З приводу численних повернень не уточнюється, але шанувальники припустили, що це могли бути тимчасові романи з продюсером.

Тепер Надія Мейхер – зразкова дружина. Вона багато часу присвятила родині і відносинам, а тепер з цією темою гранично обережна. По-перше, вона намагається не показувати членів своєї сім’ї журналістів, не дає так званих “сімейних ” інтерв’ю і ні в якому разі не виставляє на публіку внутрішні проблеми.

По-друге, Надія Мейхер зараз сконцентрована на тому, щоб максимально швидко повернутися на “велику сцену “. Навіть такий яскравої зірки як Надя зробити це проблематично, враховуючи її довга перерва. Однак та береться за всі проекти, в яких їй пропонують участь. І вже є результат – про Мейхер активно говорять і будуть говорити найближчим часом.

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.