Від Хюррем не залишилося сліду: Мер’єм Узерлі дуже змінилася за пару тижнів вагітності

Вагітна Мер'єм Узерлі, яка прославилася своєю роллю спочатку наложниці, а потім султанші в "Пишному столітті ", продовжує змінюватися.

У своєму Інстаграм актриса виклала знімок, де її обличчя помітно округлилося, а губи стали соковитими і пухкими. Можливо, це саме на тлі вагітності відбуваються зміни в організмі.

Талії на останньому фото не видно, але вже зрозуміло – скоро Мер’єм Узерлі буде постити в Інстаграм свій животик

Відзначимо, що 37-річна турецько-німецька актриса стане мамою вдруге. Зараз вона виховує доньку Сару від першого шлюбу з відомим бізнесменом. Пологи заплановані на січень 2021 року. Зараз актриса живе в Туреччині, і знаходиться на піку популярності після виходу легендарної кінострічки “Чудовий вік “. З тих пір її стали запрошувати в інші рейтингові проекти.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.