Названі чотири варіанти проведення «Євробачення-2021» при пандемії

Організатори наймасштабнішого вокального конкурсу світу готові до проведення змагань онлайн.

У кращому випадку, “Євробачення ” пройде як завжди – з учасниками, виступами наживо і журі. При гіршому розкладі, якщо пандемія буде набирати обертів, організатори готові провести турнір онлайн.

В 2021 році “Євробачення” планують провести в Нідерландах, Роттердамі

Євробачення 2021 може відбутися в режимі офлайн
Євробачення 2021 може відбутися в режимі офлайн

Організатори запропонували поки чотири варіанти проведення заходу. Перший сценарій – це класичний, як при обставинах, коли не було пандемії. Цей сценарій буде застосований виключно за рекомендацією Всесвітньої організації охорони здоров’я, якщо вона заявить, що епідемія закінчена і ризику більше немає.

Другий варіант передбачає півтора метра соціальної дистанції. Концерт буде проведено оффлайн і не одним днем, а буде організовано дев’ять шоу. Глядачі будуть в обмеженій кількості, між ними буде мінімум півтора метра відстані. Журналістів також планують обмежити до заходу.

Третій варіант – з такими ж строгими карантинними правилами, як і в другому варіанті. Однак участь візьмуть тільки ті, хто живе в зеленій карантинній зоні.

А четвертий варіант – трансляція виступів онлайн. Однак поки невідомо, в числі конкурсантів залишаться заявлені учасники з 2020 року, або національний відбір буде проведено в кожній країні заново.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.