Чоловік Слави Камінської вперше розповів що стало причиною розлучення

Солістка "НеАнгелів" епатажна Слава Камінська тільки недавно розлучилася, як уже в проекті "Танці з зірками" знайшла собі нового коханого.

Однак для шанувальників залишається секретом – чому ж вона розлучилася з Едгаром Камінським. На думку чоловіка, причиною розбрату стало шалене бажання Слави зробити пластику – збільшити губи, груди, постійно робити підтяжку і обколювати себе нікому не потрібними уколами.

Офіційно пара розлучилася в 2019 році влітку, проте своє розлучення екс-партнери досі не коментували

Слава і Едгар Камінський
Слава і Едгар Камінський

Зараз на каналі “Україна ” вийшло шоу “Кава з перцем “, де артист розповів всю правду. За його словами, Слава була занадто зациклена на тому, щоб “тюнінгувати ” свою зовнішність абсолютно непотрібними для її віку процедурами та операціями. Також екс-дружина часто його ревнувала, влаштовувала сцени, істерики, скандали, таємно і очевидно перевіряла телефон. Це обом набридло, і вони вирішили розійтися.

Едгар стверджує – про возз’єднання союзу навіть не думав, адже вже складається в нових відносинах і відчуває себе в них комфортно і щасливо.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.