Шуфутинський про Елджея: “Дратує мене своєю дурістю”: розмазав за погану музику

На шоу Максима Галкіна "Музикаліті" в цей тиждень прийшов класик шансону і зірка "Третье сентября" Михайло Шуфутинський.

Формат Ютуб-проекту передбачає те, що зірки старого гарту розбирають і оцінюють треки молодих виконавців. Шуфутинський строго розкритикував творчість чоловіка Насті Івлеевой – Елджея. Він назвав його музику не дуже адекватною, і поставив мінімальну оцінку.

“Тут ні музики немає, ні ритму, не качає нічого. І текст, звичайно. Це текст божевільної людини, поганого, який нічого не розуміє “, – прокоментував шансоньє Михайло Шуфутинський.

Шуфутинський на шоу Музикаліті
Шуфутинський на шоу Музикаліті

Він також доповнив, що подібні пісні дратують його своєю дурістю. Йдеться про композиції Елджея “911 “. У підсумку, трек отримав найменшу оцінку в шоу – всього чотири бали.

Відзначимо, на одному з попередніх шоу Алла Борисівна Пугачова назвала композиції Моргенштерна “коломийками чистої води “. Тоді їй дали послухати його пісню “Кадилак “, яка, до слова, теж набрала всього 4 бали на “Музикаліті “.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.