Світлана Лобода підігріла чутки про своє заміжжя, показавши обручку і шикарний букет. Ліндеманн вийде з тіні?

Відома українська співачка і колишня солістка групи «ВІА Гра» Світлана Лобода підігріла чутки про власне заміжжя. Зірка похвалилася в соцмережах обручкою і шикарним букетом від нареченого.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є активним користувачем Instagram, де регулярно радує шанувальників новими фото і відео. Здебільшого саме звідти публіка і дізнається новини з особистого життя артистки.

Варто сказати, що Світлана жодного разу не знаходилася в офіційному шлюбі, а її єдиним цивільним чоловіком був хореограф Андрій Цар, від якого вона народила старшу дочку Евангеліну. Дівчинці зараз 9.

Андрей Царь, Светлана Лобода и их дочь Евангелина
Андрій Цар, Світлана Лобода і їхня дочка Євангеліна

У 2018-му Лобода стала мамою вдруге, назвавши дівчинку Тільдою, але ім’я її батька вона не розголошує. Проте багато хто впевнений, що це дочка від соліста німецької рок-групи Rammstein Тілля Ліндеманна.

Светлана Лобода с дочками Тильдой и Евангелиной
Світлана Лобода з дочками Тільдою і Євангеліною

Причиною таких домислів стали спільні появи парочки на світських заходах і не тільки, хоча ніхто з них ситуацію ніяк не коментує.

Лобода и Линдеманн
Лобода і Ліндеманн

Інтрига наростає з кожним днем, адже пару днів назад співачка поділилася знімком з чартерного літака. Перед камерою вона постала в стильній чорній курточці з укладеним назад волоссям і яскравим макіяжем.

Але увагу привернуло зовсім не це. Справа в тому, що на безіменному пальці зірки красується каблучка з великим каменем. Звичайно ж, деякі припустили, що незабаром Лобода вийде заміж.

Через добу після цього героїня статті вирішила показати підписникам шикарний букет квітів від обранця. Вже тут переважна більшість шанувальників зійшлася на думці, що його Світлані подарував наречений.

Ніяких офіційних підтверджень цьому немає, проте публіка робить припущення і без них.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.