Російський співак збив чотирьох людей в центрі Москви: загрожує до десяти років

Реп-виконавець з Росії на ім'я Ельмін Гулієв, відомий під псевдонімом Еллей, потрапив в серйозну аварію.

Тепер йому загрожує покарання, адже постраждали четверо людей. Він пересувався по центру столиці на своєму автомобілі Інфініті, і врізався в припаркований на узбіччі Мерседес. Інфініті Еллея вилетів на тротуар, де знаходилися люди.

В даний час четверо людей госпіталізовані в найближчу лікарню з травмами різного ступеня тяжкості

Ельміна Гулієв потрапив в аварію
Ельміна Гулієв потрапив в аварію

В результаті дорожньо-транспортної пригоди у 49-річної жінки відкритий перелом ноги, а ліву кісточку довелося ампутувати. Постраждала 25-річна дівчина, у якої перелом тазу зі зміщенням та струс мозку, ступінь якого ще не визначена. 35-річний чоловік також став жертвою і отримав струс мозку, медики після огляду констатували у нього перелом ребер. Четвертий потерпілий з сильними синцями та забоями відмовився від госпіталізації.

Проти Ельміна Гулієва вже відкрили кримінальне провадження. Поки правоохоронні органи з’ясовують, що стало причиною аварії. Також йому планують провести тест на вживання алкогольних і наркотичних речовин. Якщо наявність таких компонентів в крові підтвердиться, це стане обтяжливою фактом у справі.

Попередньо водій Інфініті перевищив швидкість і не впорався з керуванням транспортного засобу.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!