Леонід Агутін зрадив Анжеліці Варум з незнайомкою на «Кінотаврі»

Засоби масової інформації засікли, як одружений Леонід Агутін мило спілкувався, обіймався і цілувався з незнайомкою на престижному заході.

Журналісти, які відвідали “Кінотавр “, стверджують, що незнайомку, яка була в компанії Леоніда Агутіна, звуть Марина. Він з нею познайомився на вечірці “Кінотавра “, весь час був поруч, вони мило спілкувалися, посміхалися один одному. А після вечірки разом поїхали з неї. Преса, яка стежила за чоловіком Анжеліки Варум, стверджує – Агутін і ця невідома жінка на ім’я Марина провели ніч разом.

Анжеліка Варум ніяк не відреагувала на зраду чоловіка, адже вона у нього далеко не перша

Камери засікли, як Леонід Агутін обіймався з незнайомкою
Камери засікли, як Леонід Агутін обіймався з незнайомкою

Попередній гучний скандал з сім’ї Агутіна і Варум був дев’ять років тому, коли на вечірці на честь “Нової хвилі ” артист перепив і взасос поцілував невідому жінку. Більш того, він навіть не переховувався від дружини, яка теж була на цьому заході. Анжеліка тоді дуже образилася, і їй насилу вдалося пробачити блудного чоловіка. Примирення настав лише через кілька місяців.

Леонід Агутін і Анжеліка Варум
Леонід Агутін і Анжеліка Варум

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.