“А чи не з’їхав ти з глузду? “: Кіркоров завзято кинувся на Баскова і звинуватив в божевіллі

Екс-чоловік Алли Борисівни Пугачової славиться своїми численними конфліктами.

Свариться він з журналістами, колегами по цеху і всіма, з ким тільки можна посвариться. Детальніше про артиста і його феномен ви можете дізнатися на нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина ” в відео “« Артист з голови до п’ят »: Чому люди люблять Філіпа Кіркорова? Історія життя короля естради “.

Сьогодні він знову потрапив у центр уваги, зухвало відповівши Миколі Баскову на його пост в Інстаграм

 

Напередодні голос шарманки Коля Басков опублікував в Інстаграм скріншот повідомлення, яке виклали від його імені злочинці з фейковий сторінці. Повідомлення має політичне підґрунтя, і висловлює підтримку президента Білорусії Олександра Лукашенко.

Кіркоров спочатку не зрозумів, що скрін опублікували шахраї, і сказав Баскову що той збожеволів. Однак коли Філіп Бедросович прочитав опис до посту і зрозумів, що автор – НЕ Басков, забрав свої слова назад.

Відносини Кіркорова і Баскова

Басков і Кіркоров
Басков і Кіркоров

Це питання довгі роки залишався найгострішим для шанувальників артистів. На публіку Філіп і Коля явно змагалися – то запитували у фанатів на концертах хто краще, то заявляли в інтерв’ю, що хотіли б виглядати краще, ніж колега. Нещодавно вони випустили кліп і спільну пісню “Ібіца “, яка повністю ввела фанатів в подив – так вони друзі чи вороги?

Басков і Кіркоров в кліпі "Ібіца"
Басков і Кіркоров в кліпі “Ібіца”

За спілкуванню в Інстаграм, і по тому, що вони ставлять один одному лайки, можна сказати, що між музикантами хороші приятельські стосунки.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.