(Відео) Чоловік Пугачової Максим Галкін розчулив мережу новим роликом з дітьми Лізою і Гаррі: «Спиногризи атакують»

Молодий чоловік Пугачової Максим Галкін розчулив мережу відео з дітьми і показав, як Ліза і Гаррі збираються до школи. Все це на камеру знімала сама Примадонна.

Юні герої нашої сьогоднішньої статті нещодавно відсвяткували своє семиріччя і вже пішли в перший клас. Двійнята вчаться в елітному навчальному закладі — в Першій Московській гімназії, де річне навчання двох обійдеться батькам у 3 мільйони рублів (1,12 млн гривень). Як не дивно, але потрапити в цю школу непросто навіть за такі гроші.

З самого незвичайного — учні знаходяться в гімназії весь день з самого ранку до 6 години вечора, домашні завдання роблять разом з вчителями, а за безпекою дітей стежить VIP-охорона.

Гарри и Лиза на уроках
Гаррі та Ліза на уроках

Як активний користувач соціальних мереж, Максим Галкін регулярно радує шанувальників новими сімейними фото і відео. Варто сказати, що у Лізи і Гаррі сформувалася власна армія фанатів, які з задоволенням стежать за їх життям.

Максим и Алла
Максим і Алла

Сьогодні гуморист поділився роликом, де дочка і син в шкільній формі “прощаються” з татом перед уроками:

«Спиногризи атакують! Тепер, коли школа, встаємо кожен день о 8 (добре, що школа поруч, а то в 7 би), збираємо, проводжаємо», — написав Максим і ніжно підмітив, що оператор цих кадрів — Аллуся.

Звичайно, користувачі мережі просто не могли пройти повз і поділилися емоціями від побаченого в коментарях:

  • «Яка чудова сім’я!»;
  • «Ваші дітки такі чудові, непосидючі і дуже розумні»;
  • «Ви класні батьки. Аллі Борисівні дай Бог здоров’я і довголіття, а діти чарівні»;
  • «Скільки б не дивилася ваші відео, ні натяку на розпещеність. Молодці!»;
  • «Мама — оператор, тато — головний актор, діти — улюблена масовка. Творча сім’я!».

Хтось також зазначив, що вставати о 8 ранку — це розкіш, адже людей багато прокидаються набагато раніше, з чим важко посперечатися.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.