Молода дружина Віктора Павліка збирається лягти під ніж пластичного хірурга: хоче відрізати деяку частину тіла

Концертний директор і за сумісництвом дружина Віктора Павліка, зізналася, що в майбутньому збирається лягти під ніж пластичного хірурга. Катерина Реп'яхова розповіла, що її не влаштовує у своєму обличчі.

54-річний співак одружився на 26-річній героїні статті ще в травні, це був скромнйи розпис без банкету. Саме весілля мало відбутися спочатку в червні, однак через карантин все довелося перенести на серпень.

Вдруге планам не судилося відбутися через куди більш вагому причину — 7 серпня у Віктора Франковича помер 21-річний син Павло. Молодий хлопець завзято боровся з онкологією, але хвороба перемогла. Нову дату пара поки не призначила, адже так швидко від батьківського горя Павлік не зможе оговтатися і Катя його тільки підтримує.

Фото после росписи Виктора и Кати
Фото після розпису Віктора і Каті

З цього приводу вона зробила окремий пост в соцмережах, де сказала, що в майбутньому обов’язково одягне весільну сукню і близькі побачать її нареченою.

Як ви напевно вже зрозуміли, дівчина є активним користувачем Instagram, де часто ділиться з підписниками новими фото і відео. Нарешті з недавніх пір в її Insta-Stories став з’являтися і її чоловік, а вчора Реп’яхова вирішила відповісти на найцікавіші запитання шанувальників.

Виктор Павлик и Екатерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Реп’яхова

Одним з таких виявилося питання про ринопластику — чи не хотіла б вона її зробити. Це пластична операція по корекції форми носа. Ось що героїня статті сказала:

«Мені дуже подобається мій ніс. Ніколи не поміняю».

Скриншот с Instagram Екатерины Репяховой
Скріншот з Instagram Катерини Реп’яхової

При цьому молода дружина Віктора Павліка заявила, що від одного естетичного втручання все-таки не відмовилася б:

«Я б друге підборіддя відрізала. Напевно, зроблю років в 40».

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.