Новий перл Тарзана після зізнання в зраді Корольовій: «Любіть один одного міцно, як ми з Наташкою любимо один одного»

Вже більше тижня громадськість спостерігає за скандалом в домі Сергія Глушка та Наташі Корольової. На цей раз увагу публіки привернув новий перл Тарзана після зізнання в зрадах дружині.

Почалося все з поїздки співачки на курорт на самоті. Тоді її зірковий чоловік вирішив не витрачати час даремно і запросив додому двох дівчат. Прокинувшись вранці після бурхливої ночі, танцюрист виявив пропажу трьох тисяч євро готівкою і безлічі коштовностей на суму близько 5 мільйонів рублів (1,86 млн гривень).

Після повернення додому Наташа звинуватила в крадіжці 28-річну Анастасію Шульженко — маловідому актрису, яка була коханкою Сергія. Та навіть натякнула на вагітність від нього.

Тарзан с любовницей Анастасией Шульженко
Тарзан з коханкою Анастасією Шульженко

З огляду на те, який ажіотаж навколо себе зібрав розбрат в сім’ї Корольової і Тарзана, останній вирішив публічно зізнатися в зраді дружині через відео в Instagram.

Він не став нічого заперечувати, але звинуватив дівчат в тому, що все це було сплановано і вони його розвели, накачавши речовинами.

Сергей Глушко
Сергій Глушко

Зараз же Глушко намагається позбутися від будь-яких натяків на сварку в сімействі. Спочатку він видалив той самий ролик з зізнанням, хоча його встигли поширити по мережі. Тепер артист виклав пост, де клянеться дружині у вічному коханні, супроводжуючи клятву піснею «Білі дикі коні».

Таким чином танцюрист привітав друзів, яким побажав «любити один одного міцно, як ми з Наташкою любимо один одного».

Коментарі до своїх публікацій Сергій відключив, тому на реакцію користувачів подивитися, на жаль, не вийде. Проте такий перл навряд чи залишиться непоміченим.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.