Зірка Сватів відмовилась грати в продовженні серіалу через гроші

Актриса Людмила Артем'єва відмовилася зніматися в сьомому сезоні серіалу «Свати». Про це в одному з інтерв'ю повідомила колега артистки по знімальному майданчику Тетяна Кравченко.

Як розповіла актриса, яка зіграла Валентину Будько, вона була рада повернутися на проект. Вона також поділилася, що чекала на зустріч з іншими акторами серіалу – Федором Добронравовим і Миколою Добриніним.
«Я нарешті зустріла своїх улюблених партнерів. Крім Артем’євої, яка відмовилася зніматися. Чому? Начебто щось там з-за грошей», – додала Кравченко.
Нагадаємо, що Людмила Артем’єва в проекті виконувала роль Ольги Ковальової.

 "" Людмила Артем’єва

У новому сезоні проекту глядачам покажуть історію відносин молодих Будько. Роль юного Івана зіграє його син Віктор Добронравов, а Валентину – Дарина Рибак. Зйомки зимових сцен відбувалися в Білорусі, а влітку знімальна група оговтається в Молдавію.
«Свати» – комедійний серіал, який вперше вийшов на екрани в 2008 році. Крайній шостий сезон глядачі побачили в 2013 році.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: П’ять невдалих виходів зірок у маленькій чорній сукні.

Нагадуємо, що шанувальники розкритикували Любов Успенську після пластики.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.