Артисти, які пішли з шоу бізнесу в політику – ви їх точно знаєте: Тищенко, Скічко, Юзік, Руслана, Вакарчук, Огневич

Мова піде не про Володимир Зеленський, а про його екс-колег по цеху. Він задав моду йти в політику, а інші підхопили. Так хто ж проміняв мікрофон на крісло у Верховній Раді?

Микола Тищенко

Микола Тищенко
Микола Тищенко

Відомий ресторатор і телеведучий, Ревізор і критик став менше часу приділяти своєму готельно-ресторанного бізнесу, адже пройшов до Верховної Ради. Він був одіозним журналістом, і став таким же політиком. Раз у раз втручається в якийсь скандал. Найгучнішою за останній час була справа, в якому журналісти розслідували незаконну роботу його ресторану “Велюр ” під час карантинних обмежень.

Олександр Скічко

Олександр Скічко
Олександр Скічко

Цей популярний ведучий Нового каналу не раз був ведучим “Євробачення “. А тепер він від партії “Слуга народу ” приймає важливі для країни рішення.

Юрій Корявченков (Юзик)

Юрій Корявченков (Юзик)
Юрій Корявченков (Юзик)

Зеленський – не єдиний гуморист “Кварталу 95 “, який покинув колектив після виборів. Його колега по цеху Юзик також отримав крісло під куполом в Києві.

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

За останні десять років фронтмен “Океану Ельзи ” вдруге проходить в Раду. І другий раз через рік своєї каденції відмовляється від мандата. На час політичної діяльності виступу групи були припинені.

Руслана Лижичко

Руслана Лижичко
Руслана Лижичко

Зараз Руслана не входить до складу ради, але раніше була політиком. Вона потрапила в політику після виборів 2006 року, але протрималася там лише рік. У 2007 склала повноваження.

Злата Огневич

Злата Огневич
Злата Огневич

Учасниця Євробачення шість років тому ввійшла в команду головного радикала країни Олега Ляшка. Її також ненадовго вистачило, і вже через рік склала повноваження.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.