Прохання вразливим не дивитися: Слава Камінська опублікувала відео з операційної

На акаунті в Instagram солістки групи «НеАнгели» Слави Камінської з'явився ролик, на якому вона лежить під наркозом в операційній.

Популярна українська співачка ніколи не приховувала від шанувальником той факт, що користується послугами пластичних хірургів. І в підтвердження цьому виклала в соціальній мережі відео, де вона лежить на операційному столі і поступово входить під дію анестезії. Під медіафайлом співачка написала, що «вразливим людям з надмірною чутливістю прохання не дивитися».

Також вона написала, що відео зняла для того, щоб подивитися на себе з боку.

«Наркоз – справа тонка і судячи з моєї щасливою фізіономії, зовсім не страшне, якщо звичайно ви впевнені в своєму анестезіологу. Завжди хотіла подивитися на себе з боку, – пише Слава. – Заснула швидко, прокинулася з питанням: Чому у мене не виходить сміятися? Ось що у людини в голові? Хіхонькі та хахонькі».

До речі, Слава тримає інтригу, що ж саме вона змінювала в своїй зовнішності. Натомість вона запропонувала підписникам на вибір кілька варіантів. «Змінила стать, ліпосакція, вирішила виспатися, видалила зайві ребра (щоб бути стрункішою, ніж Вікі), повернула цноту, життя з чистого аркуша, виривала гланди, просто люблю наркоз», – посміялася артистка.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як склалося життя дівчинки, яка заспівала Зозулю на Голосі.

Нагадаємо, що Холоденко, Федишин, Джамала та інші українські зірки відреагували на карантин.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.