Дмитро Коляденко вперше розповів про свою орієнтацію: ТОП-3 секрету “Людини-валізи “

На українському телеканалі СТБ є проект «Неймовірна правда про зірок», де гості щотижня розповідають факти про себе, які дивують або навіть шокують шанувальників.

Хореограф і співак розповів про деякі пікантні подробиці зі свого життя.

Перше, чим вирішив вразити шоумен – бажанням змінити орієнтацію

Діма Коляденко в шоу на СТБ розповів про своїх найпотаємніших секрети
Діма Коляденко в шоу на СТБ розповів про своїх найпотаємніших секрети

“Я хотів стати геєм, але жінки перемогли, тому що я більше люблю жінок “, – не приховуючи свого колишнього потягу розповів популярний продюсер і хореограф. Також він здивував шанувальників тим, що схуд завдяки щоденній близькості зі своєю дівчиною. З цим у нього взагалі пов’язана окрема історія. Коли Коляденко вступив до Дніпропетровського училище, одного разу прийшов в гості до дівчини, і у неї розболілася голова. Діма приніс їй таблетки і вона, як він висловився, “поклала його в ліжко “. З тих пір, навіть на цьому інтерв’ю, у нього з собою в кишені таблетка від болю в голові.

Коляденко і Білик
Коляденко і Білик

Також було питання з приводу ревнощів Ірини Білик. Коляденко чесно зізнався, що з його боку були цілі припадки – він порпався в телефоні, влаштовував істерики і допити, різав сукні і бив посуд. Зараз Діма розуміє, що поводився трохи неадекватно, і дуже шкодує за свою поведінку. Але стверджує – Іру Білик ніколи не бив.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.