Ольга Фреймут показала, як правильно їсти хліб: “Набридла зі своїм етикетом, дай людям жити! “

Ревізор Ольга Фреймут славиться не тільки своїми хорошими манерами, але і тим, що вчить своїх фанатів звичайного побутового етикету.

У себе в Інстаграм-акаунті фреймут опублікувала відео, де розповіла, як правильно їсти хліб. У своєму ролику найвідоміший інспектор країни здивувала – його не можна кусати, а потрібно тільки щипати.

Цей звичай пішов з Англії, де, якщо гості щипають хліб, означає, що у господині він не свіжий. Таке правило потужно вкоренилося і стало нормою етикету.

Крім цього, на сторінці Олі під хештегом # етікетзфреймут ви можете знайти бачив, наприклад, як правильно тримати клатч?

Також є правила етикету того, як є суп. Зокрема, Фреймут розповідає, що набирати в ложку суп потрібно рухами від себе, а не на себе. І є не з носика ложки, а збоку. Також на ложку не можна дути. Гаряче? Чекайте.

Як правильно розмішувати цукор в гуртку? Так, правила на цей рахунок у Олі теж є. І про них вона розповіла в своєму відео. Зокрема, директор школи шляхетних дівчат стверджує – коли ложка голосно б’ється об стінки чашки – це поганий тон.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.