Коханка Тарзана висміяла танцюриста в ролику під пісню Наталки Корольової: “Сексизм! “

Анастасія Шульженко, яка заявила про свою вагітність від Тарзана, зараз публікує відеоролик, на якому критикує його висловлювання.

Хронологія подій: зради Тарзана

16 вересня Наташа Корольова написала заяву в правоохоронні органи через те, що у неї пропали з дому коштовності і велика сума грошей. У той же день з’явилася якась Анастасія Шульженко, яка заявила – це вона була в будинку, адже вже півтора року є коханкою Тарзана. Але нічого звідти не крала. Через час Сергій-Тарзан Глушко записав звернення, де зізнався – дружині зраджував, але це було не по любові, Анастасія сама затягла його в ліжко. Через кілька годин своє звернення він видалив.

Але воно все одно залишилося на просторах мережі, і зараз Анастасія Шульженко висміяла його слова у себе в обліковому записі.

https://www.instagram.com/p/CFhz0wYia1P/

По ній видно, що дівчина ображена. Однак видно і те, що Настя дійсно закохана в Тарзана. Незалежно від зрад, Наташа Корольова заявила, що всі ці події – випробування їх з чоловіком почуттів на міцність. І вона готова пробачити блудного чоловіка, аби зберегти здоровий шлюб заради наявного дитини Архипа і можливих майбутніх дітей.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.