В сини годяться. П’ять вітчизняних зірок, які набагато старші за своїх чоловіків: Пугачова, Бабкіна і не тільки

Вже нікого не здивуєш тим, що знамениті холостяки часто в наречені беруть собі жінок помолодше. Сьогодні ж пропонуємо згадати п'ять вітчизняних зірок, які набагато старші за своїх чоловіків.

Межі допустимої різниці у віці в зіркових сім’ях стерлися давним-давно, причому мова не про 10-12 років. Обранці героїнь нашої сьогоднішньої статті молодші за них практично вдвічі.

Алла Пугачова

Пара Примадонни та Максима Галкіна першою приходить на розум, коли мова заходить про нерівні шлюби. Цікаво, що колишній чоловік Алли Борисівни Філіп Кіркоров теж був молодший за свою знамениту дружину, правда на 18 років, а ось нинішній поступається на цілих 27.

Хоча в серйозність їхніх стосунків публіка не вірила, любов Галкіна і Пугачової перевірена часом — вони одружені, повінчані і навіть виховують спільних дітей.

Алла Пугачева и Максим Галкин
Алла Пугачова і Максим Галкін

Надія Бабкіна

Свою любов артистка зустріла на конкурсі пісень, де була суддею. Їй так сподобався молодий виконавець Євген Гор, що між ними швидко зав’язався роман.

Надії зараз 70, Євгену 40 і незважаючи на прогнози про швидке розставання, пара разом ось уже 17 років. Вражає!

Надежда Бабкина и Евгений Гор
Надія Бабкіна та Євген Гор

Олена Кондулайнен

Зірка радянського кінематографа не один раз була одружена і так і не знайшла щастя. Її нинішнім обранцем став бізнесмен Дмитро — він молодший Олени на 25 років. Пара познайомилася на світському заході, де залицяльник прямолінійно попросив у Кондулайнен номер її телефону і довів серйозність своїх почуттів.

Елена Кондулайнен и ее нынешний муж Дмитрий
Олена Кондулайнен та її нинішній чоловік Дмитро

Світлана Пермякова

Зараз Світлана перебуває в вільних відносинах з молодим помічником Максимом. У них 18-річна різниця у віці. Щоб не занурюватися в сімейну рутину і виховувати спільну доньку без скандалів, закохані домовилися жити окремо.

Светлана Пермякова и Максим
Світлана Пермякова та Максим

Лєра Кудрявцева

Вже 7 років відома телеведуча одружена з хокеїстом Ігорем Макаровим. За словами Лєри, те, що вона старша чоловіка на 17 років, тільки зміцнює їх шлюб, як і народження довгоочікуваної доньки Маші.

Лера Кудрявцева и Игорь Макаров
Лера Кудрявцева та Ігор Макаров

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.