Аліна Гросу після заяви про розлучення вирішила розставити всі крапки над «і»: «Я дала останнє інтерв’ю»

Співачка і актриса Аліна Гросу відверто поговорила про розлучення з ведучою «Світського життя» Катею Осадчою.

Кілька днів тому Аліна Гросу приголомшила своїх шанувальників відвертим зізнанням – вона розлучилася з чоловіком. Про це артистка розповіла в інтерв’ю програмі «ЖВЛ». Цікаво, що співачка приховувала факт розлучення з російським бізнесменом півроку. Виявляється, пара розлучилася через кілька місяців після шикарного весілля в Італії. Ініціатором розлучення став Олександр. За словами Гросу, він знайшов нове захоплення. Після цієї заяви до Аліни почали проявляти особливий інтерес ЗМІ і публіка.

Гросу прожила с мужем всего полгода
Гросу прожила з чоловіком всього півроку

Аліна Гросу заявила, що більше не буде коментувати розлучення

Нещодавно артистка опублікувала в своєму Інстаграмі кілька фотографій з відомою ведучою Катею Осадчою. До знімків Гросу додала пост про те, що дала останнє інтерв’ю на тему свого розлучення. Співачка додала, що більше не збирається мусолити цю тему і продовжує жити далі.

Варто зазначити, що користувачі Мережі підтримують молоду артистку. Так, багато хто вважає, що її колишній чоловік Олександр не гідний красивої і талановитої Аліни. “Красуня і чудовисько! Де красуня звісно Аліна Гросу) »,« Ви така розумничка !!! Це всього лише трамплін до когось чудесного»,« Шлюб – це не головне в житті. Головне – це твоє особисте щастя, близькі та рідні. », – підтримали Гросу шанувальники.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.