Удар Гарику Харламова під дих навздогін – Асмус з’явилася в відео-чаті з надання інтимних послуг

Однією з причиною розлучення Христини Асмус і Гаріка Харламова багато хто вважав відверті сцени у фільмі "Текст". Подружжя спростовували це, але як то кажуть, диму без вогню не буває.

А зараз у Гарика є додатковий козир відвертої поведінки колишньої. У Мережі з’явилися відеодокази, що Асмус знімалася в інтимному відео-чаті, де спокушала чоловіків пікантними фото.

Христина Асмус в відео-чаті
Христина Асмус в відео-чаті

Але не поспішайте звинувачувати актрису у всіх гріхах. Це просто кадри з нового фільму “Китобій”. Там вона зіграла роль дівчини, яка працює на онлайн сайтах для чоловіків. Причому, за весь фільм не промовила жодного слова!

Фільм вийшов на славу. Прем’єра відбулася 19 вересня і на цей момент у картини вже були головний приз в програмі Venice Days від молодіжного журі 77-го Венеціанського кінофестивалю і ряд нагород 31-го кінофестивалю «Кінотавр».

Кадр з фільму "Китобій"
Кадр з фільму “Китобій”

Христина дуже тепло відгукнулася про роботу над картиною і подякувала режисера, що він вирішив не використовувати повністю оголену натуру. На думку актриси, такий хід точно б додав хайпа та популярності картині, але режисер вирішив зробити ставку на художню і емоційну сторону сюжету. І не прогадав.

 

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.