Кінець цілої епохи. “Свати” залишилися без своєї головної зірки – шанувальники не можуть в це повірити

Зі зйомок сьомого сезону серіалу "Свати", який повинен був стати завершальним, пішов Федір Добронравов, який грав роль культового Івана Будько.

Це вже не перший актор, який покинув шоу. Раніше пішла Людмила Артем’єва, вона поїхала до Німеччини на постійне місце проживання. Там вона знайшла ряд інших культурних проектів, і вирішила працювати там. Також відмовився від зйомок серіалу Данило Бєлих, актор, який зіграв роль тата Женьки Ковальової – Максима Ковальова.

“Іван Будько” зважився піти з проекту раптово

Іван Будько відшив Валюх в реальному житті
Іван Будько відшив Валюх в реальному житті

Ще два тижні тому Добронравов заявив – серіал легкий, не політичний, позитивний, тому причин для відходу немає. А вже сьогодні люди, що працюють в знімальній групі, почали поширювати інформацію про те, що Федір перестав з’являтися на зйомках і розірвав контракт з проектом.

Більше про серіал “Свати “, його перемоги і досягнення, “чорну смугу ” і містики, дивіться в нашому випуску на каналі “Одна хвилина “.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.