(Відео) Ліза Галкіна вже підшукує собі нареченого: Пугачова і Галкін не очікували такого швидкого “поповнення” в сім’ї

Здається, дівчатка дійсно розвиваються швидше за хлопчиків, адже семирічна Ліза Галкіна же підшукує нареченого. Алла Пугачова і Максим Галкін навряд чи готувалися до такого.

Зовсім недавно двійнятам Примадонни виповнилося по 7, так що в цьому році вони вже пішли до школи. Дітлахи навчаються в Першій Московській гімназії — це елітний навчальний заклад, де батькам доводиться викладати кругленьку суму за навчання дітей.

Варто сказати, що Ліза і Гаррі успадкували від своїх знаменитих мами і тата артистичність, і вони регулярно демонструють це в нових відео.

Алла Пугачева с Лизой и Гарри
Алла Пугачова з Лізою і Гаррі

Шанувальникам пощастило, що гуморист є активним користувачем соціальних мереж, тому публіка має можливість спостерігати за сімейним життям однієї з найбільш обговорюваних пар російського шоу-бізнесу.

Счастливі Максим Галкін і Алла Пугачова
Щасливі Максим Галкін і Алла Пугачова

На цей раз увагу фанатів привернув забавний ролик, на якому дочка Пугачової гуляє по полю в різнокольорових лосинах і яскравій жовтій футболці. Під час прогулянки юна героїня статті розповідає мамі про ворожіння на ромашці:

«Мамочка! Я гадала на ромашці, чи буде мене наречений любити. А вийшло — любить! А якщо не буде любити — ух йому!», — сказала Ліза, розсмішивши Аллу Борисівну.

Шанувальники тут же почали ділитися в коментарях емоціями від побаченого:

  • «Ой яка приколістка!»;
  • «Діти у вас — тьху тьху тьху. І батьки… Дивишся і наповнюєшся світлом, дивлячись на такі відносини»;
  • «Ну що за чудо?»;
  • «Капець хлопцям!»;
  • «Таку прекрасну дівчинку буде любити такий же прекрасний юнак»;
  • «Дітки-цукерки, лапочка-дочка».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Примадонна зараз повністю присвячує себе сім’ї і вихованню дітей, причому навіть в 71 у неї вистачає на це сил, а люблячий чоловік їй у всьому допомагає.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.