«Я дуже ревнива»: Ольга Сумська розповіла, як контролює свого чоловіка і перевіряє його телефон

Відома українська актриса Ольга Сумська в програмі "Смачний ексклюзив " на каналі "Україна " розповіла про недавню відверту фотосесію і про взаємини з чоловіком.

Нещодавно Ольга Сумська здивувала публіку оголеними фотографіями. Актриса взяла участь у проекті “Анти Ейджизм. Вік не має значення ” і показала, що жіночність з віком не згасає, а розквітає новими барвами.

Ольга Сумська знялася у відвертій фотосесії
Ольга Сумська знялася у відвертій фотосесії

За словами Ольги Сумської, жіноча краса прекрасна в будь-якому віці і її потрібно демонструвати. Саме тому актриса погодилася на фотосесію. Також актриса розповіла, що не радилася з чоловіком приймати їй участь в незвичайному проекті чи ні, а вже за фактом здивувала чоловіка незвичайними фотографіями.

Ольга Сумська зізналася, що жахливо ревнива, навіть іноді себе не впізнає

ольга Сумська з чоловіком і дітьми
Ольга Сумська з чоловіком і дітьми

Ольга Сумська в шлюбі з актором Віталієм Борисюком уже 24 роки. Артистка зізнається, що за ці роки в їхній родині було різне, пара навіть хотіла розлучитися. Сумська розповіла, що вона дуже ревнива. Наприклад, коли чоловік не відповідає на телефонний дзвінок, тоді Ольга дзвонить йому по відеозв’язку і питає, де він. А коли на телефон чоловіка приходить повідомлення, Сумська хоче перевірити його, але не знає пароля. Актриса зізнається, що якби побачила в його телефоні щось провокаційне, то був би великий скандал.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.