Алла Пугачова публічно зізналася в любові Максиму Галкіну і заспівала для нього пісню

Легенда естради Алла Пугачова опублікувала у своєму мікроблозі трепетне відео, в якому заспівала свій хіт «Осіннє листя».

Відома співачка Алла Пугачова хоч і закінчила свою сольну кар’єру, але прихильників у неї не поменшало. Фанати артистки стежать за її життя в Інстаграм, де Примадонна регулярно ділиться новими знімками себе і своєї сім’ї.

Нещодавно Алла Борисівна опублікувала невелике відео в своєму мікроблозі, викликавши розчулення і захоплення у своїх фанатів. Артистка зняла себе, гуляючи по стежці їх з Галкіним замку в селі Грязь. Осіння погода і шарудіння жовтого листя під ногами навіяли Пугачовій романтичний настрій і вона заспівала куплет зі своєї пісні «Осіннє листя», змінивши трохи текст пісні.

«І щасливий лише той, в кого серце співає, з ким поруч Максимка йде.», – заспівала Примадонна, підкресливши свою любов до Галкіна. Максим Галкін мило відреагував на відео дружини, залишивши в коментарях емодзі у вигляді поцілунку.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова живуть в розкішному замку в селі Грязь. Пара виховує чудових близнят Лізу і Гаррі, які в свої 7 років вже є справжніми зірками інтернету. Діти неймовірно розумні і харизматичні, з ранніх років займаються вивченням іноземних мов, співом і акторською майстерністю.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.