Якби не трагедія. Кузьма мав стати тренером Ліги Сміху

Про це заявила команда гумористичного проекту під час зйомок спецвипуск про процес створення шоу.

Телеканал “1+1” покаже документальний фільм про залаштунки гумористичного проекту “Ліга Сміху” під назвою “Ігри Гумору”. Премєра стрічки запланована на 13 березня.

Зокрема, команда шоу розкаже про усі етапи створення проекту – від виникнення ідеї і до її реалізації. Крім того, у фільмі розкриють секретні деталі, які були відомі лише  за лаштунками програми. Один із таких нюансів – це участь Андрія Кузьменка у ролі тренера. Проте цьому завадила смертельна ДТП, в якій загинув співак та шоумен.

Також у стрічці покажуть інтерв’ю з наставниками команд. Зіркові судді поділяться своїми враженнями від проекту. Про свою участь у шоу розкажуть і команди «Ліги Сміху», які за час проекту стали успішними та знаменитими.

Ліга Сміху

На завершення фільму автори підготували кліп на пісню про гумористичне шоу, автором якої є учасник команди “Стоянівка” Ваня Люленов.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Як склалося життя дівчинки, яка заспівала Зозулю на Голосі.

Нагадаємо, що Том Хенкс і дружина перебувають в ізоляції через зараження коронавірусом.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

 

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.