“Одні мужики “: Ані Лорак показала, як відсвяткувала свій день народження

27 вересня відома співачка Ані Лорак відсвяткувала свій 42-й день народження.

Нещодавно на одній з фан-сторінок Ані Лорак в Інстаграм з’явилися відео з вечірки на честь дня народження артистки. Судячи з кадрів, Лорак відзначила подію в ресторані. Цікаво, що на святі не було жодної жінки. На всіх відео за столом з іменинницею сидять одні чоловіки, серед яких – Сергій Лазарєв, з яким Кароліні приписували роман, Філіп Кіркоров і Ігор Крутой. В одному з відео відобразили зворушливий момент, коли для Ані Лорак виносять святковий торт і вона задуває свічки, при цьому її друзі співають знамениту пісню «Happy Birthday».

Шанувальники співачки були здивовані, що на святкуванні дня народження Ані Лорак не виявилося жодної жінки. Також користувачі Мережі задалися питанням, чому не видно коханого співачки Єгора Глібова? Фоловерів припустили, що саме він знімав на камеру свято, тому сам не потрапив в кадр.

Нагадаємо, в минулому році Ані Лорак розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу після 14 років спільного життя. Зараз артистка будує відносини з набагато молодший за неї продюсером Єгором Глібом. Ходять чутки, що новоспечена пара навіть збирається одружитися.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.