З’явилися фото Валентини Легкоступової в тій самій ванній, де вона нібито отримала смертельні травми

Півтора місяці тому померла Валентина Легкоступова. Її смерть стала великим потрясінням для всього світу шоу-бізнесу, адже все сталося дуже раптово. Слідство за фактом події триває і нарешті з'явилися нові деталі.

Рідні зірки найняли відомого адвоката Сергія Жоріна, який паралельно з правоохоронними органами веде власне розслідування. Нещодавно у нього з’явилася медична виписка із зазначенням виявлених на тілі артистки травм перед кончиною.

За словами вдівця Валентини Юрія Фірсова, їх вона отримала, випадково впавши у ванній. Однак з урахуванням кількості синців і гематом у дочки співачки Анетти Бриль виникають сумніви в правдивості слів чоловіка. Вона майже впевнена, що до смерті Легкоступової причетний її новоспечений чоловік. Пара зареєструвала стосунки за місяць до трагедії.

Юрий Фирсов и Валентина Легкоступова
Юрій Фірсов і Валентина Легкоступова

Після весілля Анетта не змогла зв’язатися з матір’ю, тому відправилася до неї додому, де і виявила її в нетверезому стані. Пояснити походження травм Валентина не змогла. Незабаром вона впала в кому і, не виходячи з неї, померла в лікарні.

Валентина с дочерью Анеттой
Валентина з дочкою Анеттою

Сергій Жорін показав отримані фотографії ванної, в якій виконавиця хіта «Ягода-малина» нібито посковзнулася і впала. У кадр потрапила і сама Легкоступова — її видно у відображенні дзеркала.

Фото с ванной Валентины Легкоступовой
Фото з ванної кімнати Валентини Легкоступова

Адвокат зазначив, що пошкоджена була практично вся права частина її тіла, тобто, падати в такому випадку вона могла плазом, не групуючись, на щось тверде, наприклад, кахель:

«Отримавши знімки, був вкрай здивований. Ванної там в принципі немає як такої. Тільки душова кабіна, впасти в якій неможливо, вона як шафа».

Ці фото юрист має намір долучити до матеріалів справи.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.