Каменських з Потапом повернулися з відпустки і зацілували своїх малюків: підросли так, що вже не впізнати

У серпні в родині Каменських з Потапом сталося поповнення, але матусею стала не Настя — народила її улюблена собака Мімі. Ще недавно малюки були зовсім крихітними, а зараз підросли так, що вже не впізнати.

Нещодавно одна з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу вирушила на відпочинок, щоб продовжити собі літо. Знамените подружжя відпочивало в сонячній Туреччині, звідки радувало шанувальників безліччю нових фото і відео.

Нарешті закохані змогли насолодитися останніми теплими днями тільки вдвох, але весь цей час вдома на них з нетерпінням чекали підрослі щенята Мімі. Втім, герої статті теж були щасливі повернутися, щоб нарешті побачитися з пушистиками.

Потап и Настя в Турции
Потап і Настя в Туреччині

Артисти поділилися в своїх в Insta-Stories зворушливими кадрами довгоочікуваної зустрічі з “діточками”. Настя буквально кожного з них зацілувала, всіх обняла і почала з ними гратися, а Потап тим часом зняв сімейний вечір на камеру.

Скриншоты с Instagram Насти Каменских и Потапа
Скріншоти з Instagram Насті Каменських і Потапа

Оскільки все це було опубліковано не в стрічці, у користувачів мережі не було можливості прокоментувати побачене. Проте можна бути впевненим, що більшість з них отримали заряд позитиву від цих зворушливих роликів.

Скриншоты с Instagram Насти Каменских и Потапа
Скріншоти з Instagram Насті Каменських і Потапа

Колись Каменських зізнавалася, що дуже любить їх з Потапенко затишний будинок, адже там панує по-особливому тепла атмосфера. А тепер з появою хвостатого потомства повертатися додому стало вдвічі приємніше, адже цуценята вміють підняти настрій як ніхто інший.

Відзначимо, поки невідомо, чи збираються артисти залишати всіх собак у себе. Цілком можливо, скоро вони знайдуть нових господарів, але самі Настя з Потапом ще не ділилися з шанувальниками планами на цей рахунок.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.