Взимку в курені: Ірина Федишин розповіла, як заробляла на життя з раннього віку

Відома українська співачка Ірина Федишин опублікувала фото 20-річної давності і розповіла, як їй доводилося заробляти з раннього дитинства.

Популярна українська співачка Ірина Федишин зараз успішна і відома артистка, яка має цілу армію фанатів її творчості. Співачка не отримала б все цього, якби не відточувала свою музичну майстерність з раннього дитинства. Своїм співом дівчина заробляла ще з підліткового віку. Про це Ірина сама розповіла опублікував архівні фотографії в своєму Інстаграм-блозі. На знімку 12-річна Федишин разом зі своїм батьком співають на весіллі в саморобному курені. Зараз артистка для своїх виступів вибирає яскраві і дорогі вбрання, а тоді, 12-річна дівчинка співала в теплій дублянці і шапці. Ірина розповіла, що підробляла з батьком на весіллях, поки її мати працювала за кордоном.

Федишин зазначила, що на знімку зображений її перший музичний інструмент Yamaha, який купив тато. Саме на ньому співачка написала чимало своїх хітів. Також Ірина зізналася, що саме батько був її першим учителем, який навчив її сольфеджіо, гармонії, і написання пісень.

Шанувальники артистки засипали її компліментами в коментарях, подякувавши за щирість і сміливість показати такі особисті фотографії.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.