Мільйон – туди, мільйон – сюди. Де відпочивають знаменитості і чи шкодують вони на це гроші?

Зірки не шкодують на себе ніяких грошей, саме тому регулярно в Інстаграм можна побачити фотографії дорогих прикрас, нарядів, і знімки з яхт на відомих світових курортах.

Ми вирішили зробити добірку зірок, які викидають гроші на відпочинок, не рахуючи витрат.

Оксана Самойлова і Джиган

Ця пара, безумовно, перша в рейтингу. Вони набули резонансу не тільки своїм розлученням, а й примиренням. Щоб скріпити узи шлюбу, вони зібрали всю сім’ю і поїхали до Туреччини, в готель Regnum Carya з номером за 450 тисяч рублів на добу. Це за тиждень перебування там Оксана і її чоловік витратили трохи більше трьох мільйонів рублів, що в перерахунку десь 1 мільйон і 100 тис гривень. Шикарно, звичайно, але, мабуть, сім’я може собі це дозволити.

Катерина Осадча

Вона вирішила провести кінець літа і початок осені під теплим сонцем, смужка ніжки і Юру в блакитній воді. Кажуть, Туреччина – дешеве задоволення. Але, мабуть, не вся. Адже вони з Юрієм Горбуновим зупинилися в готелі Sea Me Beach, де добу перебування коштуватимуть від 4 тисяч доларів. Зате відкритий вихід до океану і повна гармонія з самим собою.

Слава Камінська

Після розлучення з чоловіком співачка вирішила порадувати себе відпусткою і відправилася в загадкову і теплу Грецію.

Настя Каменських і Потап

Ця парочка любить проводити час в Італії. Саме туди вони вирушили і на перший медовий місяць, і на другий. І взагалі, як сказав Потап в одному з інтерв’ю, всякий раз, коли між щільними гастролями і концертами випадає пару вихідних днів, вони поспішають повернутися в цю атмосферну країну, покупатися і позасмагати.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.