«Танці з зірками 2020»: стало відомо ім’я четвертого судді і ведучого балкона в 6 випуск

Уже цієї неділі, 4 жовтня, відбудеться 6 прямий ефір головного танцювального шоу країни "Танці з зірками 2020".

6 ефір відомого телешоу буде особливим. Цей випуск вирішили присвятити українським виконавцям. Так, 9 пар учасників будуть виступати під пісні вітчизняних виконавців, які заспівають наживо.

За правилами шоу, в кожному випуску до незмінним суддям приєднується учасник одного з минулих сезонів, також щоразу змінюється ведучий балкону, який підтримує танцювальні пари. Цього разу до Катерини Кухар, Влада Ями та Григорія Чапкіса приєднатися шоумен і гуморист Юрій Ткач, який був учасником танцювального шоу в 3 сезоні.

Юрій Ткач – суддя 6 випуску “Танців з зірками”

Організатори шоу також оголосили ведучого балкона в 6 випуску. Ним став відомий музикант Дзідзьо, який ще в минулому році виступав на паркеті і підкорив серця мільйонів телеглядачів.

“Буде відмінний ведучий “, “Круто “, “ура, клас “, – прокоментували фоловери появу музиканта в шоу. Схоже, 6 випуск “Танців з зірками ” запам’ятається не тільки незвичайними виступами учасників, а й гумором і приємною атмосферою, яку зможуть забезпечити суддя Юрій Ткач і ведучий балкона Дзідзьо.

 

Схожі статті

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.