Зірка «Всі жінки відьми» Шеннен Доерті з невиліковною стадією раку хоче залишити прощальні листи рідним

Одна з головних героїнь серіалу «Всі жінки відьми» Шеннен Доерті зараз бореться з четвертою стадією раку після двох років ремісії. Хвороба вже невиліковна, тому зірка хоче залишити рідним прощальні листи.

Вперше актрисі діагностували онкологію навесні 2015-го. Через кілька місяців лікування вона пішла на поправку і недуга відступила, проте на початку цього року стався рецидив. Тоді знаменитість відчула нестерпний біль в спині і зрозуміла, що захворювання повернулося:

«Це було не: “Я позаймалася спортом і трохи ниє”, а ось так: “Господи, як боляче!”», — згадує 49-річна Шеннен.

Главные героини сериала «Все женщины ведьмы» — Пейдж, Фиби, Прю и Пайпер
Головні героїні серіалу «Всі жінки відьми» — Пейдж, Фібі, Прю і Пайпер

Томографія підтвердила діагноз — четверта стадія раку молочної залози. Незважаючи на це, Доерті не опускає рук і не хоче, щоб на ній ставили хрест. Проте вона сказала, що все ж хоче написати для мами і чоловіка (дітей у неї немає) прощальні слова, але не може себе змусити:

«Коли настає час це зробити, виникає відчуття, що це кінець. Ніби ти себе списуєш з рахунків, а я не списую себе. Складно згортати свої справи, коли ти відчуваєш, що проживеш ще 10 або 15 років».

Шеннен в больнице
Шеннен в лікарні

Героїня статті відверто зізналася, що її хвороба вже невиліковна — ракова пухлина поширилася за межі грудей і лімфатичних вузлів. Онколог зірки вважає, що наступними під удар потраплять мозок, легені та печінка, проте надії втрачати не можна.

Шеннен Доэрти
Шеннен Доерті

Справа в тому, що колись такі діагнози автоматично ставали смертним вироком. За останні роки медицина суттєво просунулася вперед, тому пацієнти тепер живуть довше і краще, хоча в разі Доерті лікуватися їй доведеться до кінця днів.

Схожі статті

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.

34-річний Позитив зізнався, навіщо приховує нову кохану після розлучення: “Коли нас впізнають, то…”

Ще 2021 року Олексій Завгородній розлучився з дружиною. Відтоді її місце в серці Позитива посіла інша дівчина. От тільки представляти нову кохану широкому загалу репер чомусь не поспішає.

Як виглядає будинок Ніни Матвієнко, в якому тепер живуть Тоня і Мірзоян: нічого не міняли після її смерті

Як виглядає триповерховий маєток легендарної Ніни Митрофанівни Матвієнко, у якому й сьогодні проживають Тоня з Арсеном. Фото будинку у матеріалі.