(Відео) Краще виконання – “APACHE ” (Guitar instrumental). Оцініть музику і сам кліп!

Цією композицією і відео кліпом передається їх дух і прагнення до свободи.

“Мелодія, з якої я почав цікавитися гітарою! Я не грав цю класичну мелодію Shadows понад 50 років, але мене надихнув на це знову відмінний оркестровий фон Джона Сталлард (CubbyHoleStudio), «за винятком крику вовків» LOL. ” – Джон.

У різному виконанні була представлена ця композиція. На різних інструментах, але інструментальна гітара звучить зовсім інакше коли на ній грає талант. Спробуйте зануритися в той час, коли войовничі та горді апачі населяли значну територію. Цією композицією і відео кліпом передається їх дух і прагнення до свободи.

Прекрасне виконання і добірка кадрів в кліпі нікого не залишить байдужим. Ви як би потрапляєте в минулу епоху.

Оцініть виконання і відпишіть коментарями в ФБ. Для інших шанувальників цієї композиції буде цікаво дізнатися вашу думку.

Кліп: “Apache “

Ознайомтеся з постами, які залишили люди з усього світу:

OldGuitarMonkey: “Привіт, Джефф, Цей кальсік відмінно поєднується з оркестрової минусовкой. Приголомшливий звук. Дійсно приємно. Відмінно спрацьовано. ”

Phillip MJ Bacon: “Грав на першому Stratocaster в Великобританії Хенком Марвіном і вважався епіцентром британського вторгнення; включаючи Бітлз. ”

Michel Lebaillif: “Ностальгія, ностальгія. Я був дуже маленьким і слухав вінілові пластинки. ”

Emeritus benjamin: “Привіт тобі. Я відтворив і розмістив вашу vepbre? що захоплює у своїх соціальних мережах, оскільки це найкраща з музики Apache, яку я коли-небудь чув. Мені дуже сподобалося слухати та сподіваюся, що іншим любителям музики сподобається стільки ж, скільки та мені. Браво! “

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.