Стало відомо, хто замінить Притулу в “Вар’яти-шоу” – знайомтеся з Святославом Марченко

Влітку відомий шоумен Сергій Притула заявив, що припиняє свою артистичну діяльність і йде в політику. Його дітище "Вар'яти" залишилось без керівника і головного героя.

Шанувальники гумористичної передачі були розгублені і обурені, як на піку популярності Притула міг залишити шоу і як тепер вони будуть без нього. Колектив терміново почав шукати гідну заміну.

Колишня команда "Вар'яти-шоу"
Колишня команда “Вар’яти-шоу”

Всі місяці карантину команда “Вар’яти-шоу” готувала нову програму і, як виявилося. підшукувала нового учасника, який повинен замінити Притулу.

Мерго Притула в "Вар'яти-шоу"
Сергій Притула в “Вар’яти-шоу”

І схоже вони знайшли відповідного статусу артиста-гумориста. Відучора шоу вирушає в гастрольний тур по Україні в повному складі – 6 чоловік. Новим став Святослав Марченко. Його представили так:

Проект “Вар’яти-шоу” був створений Сергієм Притулою більше 10-ти років тому в Тернополі. Перші 6 років вони виступали тільки в провінції, але потім Сергій вивів їх на Новий канал. Зараз це одна з найпопулярніших гумористичних передач в Україні.

 

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".