(Відео) Неперевершено та артистично – Олег Винник в кліпі “Ніно “

Красива дівчина з гордим і незалежним виглядом потонула в очах Олега.

Талановитий артист і співак в черговий раз вразив своїм перевтіленням з піснею “Ніно”. Звичайно виноград він тисне не так, як Челентано, у того є великий досвід італійський. Однак харизма виконання пісні та сама Ніно неперевершеним. Красива дівчина з гірським і незалежним виглядом потонула в очах Олега. Та й він сам своїми очима і рухами видав своє ставлення до неї. Якщо ви звернули увагу в усі час кліпу вони не відривали очей один від одного, так зароджується любов і полум’ям горить все життя!

Яскраве місце було вибрано для знімання цього кліпу. Коли дивишся його, то начебто сам ти присутній на цьому чаклунстві приготування вина. Здається і саме вино від енергетики закоханої людини буде іншим – кожен хто його спробує, відчує незабутній смак любові!

Відео: кліп “Ніно”

Вам буде цікаво прочитати пости в соцмережах, які залишили шанувальники таланту Олега Винника:

Мa Sha: “Коли твоя бабуся Ніна, і ця пісня у тебе грає цілих 24 години.”

Inna Tamko: “Ця пісня підіймає настрій.”

Лариса Н: “Олежик! Ніно знає вся Україна. Вона стала твоєю візитною карткою. ”

Катерина: “Це дійсно, пісня масового ураження!”

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.