Анна Седокова вперше розповіла про насильство в дитинстві: «Найстрашніший маніяк чекав на мене в моєму власному домі»

Колишня учасниця групи «ВІА Гра», а тепер успішна сольна співачка Анна Седокова вперше розповіла про пережите насильство в дитинстві. Про це зірка написала у власній автобіографічній книзі.

Героїні нашої сьогоднішньої статті довелося пережити багато важких моментів в житті. Почалося все з того, як її тато пішов з родини. Тоді мама Анни Світлана Георгіївна вмить стала одиначкою, але незабаром вона знайшла “друга”, якого майбутня знаменитість називала дядьком Сергієм.

У нього була дружина і дві дочки, хоча при цьому він частенько приходив в гості до Седокових вечорами. Виконавиця зізналася, що в цілому їй було нецікаво, чим вони там з мамою зайняті.

Анна Седокова с мамой
Анна Седокова з мамою

Вона б і зовсім не звертала на цього чоловіка уваги, якби не одне велике але — дядько Сергій заходив в кімнату до маленької Ані пізніми ночами:

«Найстрашніший маніяк чекав на мене в моєму власному домі. Спочатку стояв і дивився на мене, думаючи, що я сплю. Потім обережно просовував руку під ковдру і починав гладити мене по нозі. З кожним разом забираючись все вище і вище. Я перестала спати ночами, з жахом чекала, що ось зараз скрипнуть двері маминої кімнати і я почую важкі кроки».

Книга Анны Седоковой «Я сильная. Я справлюсь»
Книга Анни Седокової «Я сильна. Я впораюсь»

Цей фрагмент зі своєї другої книги «Я сильна. Я впораюсь» співачка прочитала на відкритій презентації, де були присутні найвідданіші шанувальники. Щоб сказати це вголос, Седоковій знадобився не один десяток років:

«Багато хто засуджує і каже, а чого ж ти мовчиш? Тому що страшно. Тому що в дитинстві я боялася зруйнувати мамине щастя».

Презентация книги Седоковой
Презентація книги Седокової

Проте артистка просить дівчаток, дівчат і жінок ніколи не мовчати і вчитися на її помилках. Що стосується відносин Анни з мамою, то вони до сих пір натягнуті, тому що зірка не змогла її пробачити. За словами Седокової, не допоміг ні психолог, ні книга «Радикальне прощення».

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.