Скандальна ревізорша Ольга Фреймут – у чому її секрет і хто її просуває на ТБ?

Образ Ольги Фреймут у багатьох асоціюється з рішучістю, колючими словами, перевіркою ресторанів і кафе, але в житті вона спокійна і розмірена Оля, мама трьох дітей і любляча дружина.

Багатьох фанатів турбувало питання – образ скандалістки і зарозумілою жінки, який ми бачимо на екрані – сценічна маска або вона і справді така? Давайте розбиратися.

Як почалася і розвивалася кар’єра Олі Фреймут (Коник)

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Оля Фреймут (Коник) – звичайна дівчина з Нового Роздолу, яка поїхала підкорювати спочатку столицю, потім світ.

Ольга Фреймут в дитинстві
Ольга Фреймут в дитинстві

Багато хто чув про те, як в студентські роки Фреймут поїхала в Лондон шукати кращого життя, а сама знайшла там Нілу Мітчелла і народила йому дочку Злату. Але залишитися там не змогла, і втекла назад, в Україну. Тут вона працювала на різних каналах – і дуже популярних, і взагалі нікому невідомих.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Першим “дзвіночком ” на шляху до знаменитості стала програма “Підйом “, яку Оля вела зі своїми давніми друзями Сергієм Притулою та Олександром Педаном. За нею послідували інші, менш популярні, і то саме шоу, яке зробило Ольгу легендою – “Ревізор “.

Ольга Фреймут на програмі "Інспектор Фреймут"
Ольга Фреймут на програмі “Інспектор Фреймут

В рамках своєї програми Оля їздила по Україні та за її межами, інспектувала готелі, ресторани, хостели, кафе, бари і всі інші заклади. Її боялися і поважали одночасно. У своєму інтерв’ю Оля розповідала, що в роботі вона не схильна до емоцій, вона тверезо і професійно оцінює програму. Але зараз, коли провідні змінилися, а програма вже не та, Оля її не дивиться. У програмі “Зе Інтерв’юер ” Анатолію Анатолійовичу вона розповіла – просто не хоче турбуватися, адже не бачить там професіоналів і того холодного підходу до справи, з якого вона починала.

Фреймут на програмі Ревізор
Фреймут на програмі Ревізор

Оля одружена з директором Нового каналу Володимиром Локотко. Саме завдяки тісним взаєминам з ним в деякий час Оля отримувала величезну зарплату на каналі. Але потім все одно пішла на “1 + 1 “.

У своїх інспекціях Фреймут завжди жорстка і об’єктивна, але в житті – дуже сентиментальна, і дуже часто віддається емоціям.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.