«Дичина і збочення»: Рудковську і Плющенко засудили в мережі за сурогатне материнство

Зовсім нещодавно у Яни Рудковської та Євгенія Плющенка народився син Арсеній. Як не дивно, але навіть така радісна новина стала приводом для користувачів мережі засудити пару за сурогатне материнство.

Хлопчик з’явився на світ 25 вересня, проте подружжя поділилися щастям з шанувальниками тільки через тиждень, щоб спокійно і без галасу забрати дитину додому з пологового будинку.

Для Яни це четверта дитина — від минулих відносин у неї залишилися сини Андрій і Микола, а в шлюбі з фігуристом вона народила Сашу, більш відомого як Гном Гномич. Євген же відчув радість батьківства в третій раз — крім Саші і Арсенія, у нього є син Єгор від колишньої дружини Марії Єрмак.

Рядом с Плющенко сидит его старший сын Егор, а Рудковская стоит со своими сыновьями от первого брака
Поруч з Плющенко сидить його старший син Єгор, а Рудковська стоїть зі своїми синами від першого шлюбу

Відомо, що Рудковська намагалася народити сама і навіть вдавалася до ЕКО, однак завагітніти їй в підсумку так і не вдалося:

«Ембріони не приживаються. Відбувалося відторгнення. У мене ще були молоді ембріони заморожені, вони теж не прижилися. Було дуже прикро», — говорила зірка в інтерв’ю для журналу HELLO.

Яна Рудковская
Яна Рудковська

Втім, для її віку це не дивно — їй уже 45, а на той момент було 44. Про це продюсер сама публічно оголосила минулої осені та саме з цієї причини пара зупинилася на сурогатній матері. Причому вони навіть збираються підтримувати спілкування з жінкою, яка подарувала їм малюка:

«Вона ж не просто послугу за гроші нам надасть, а стане частиною нашої сім’ї. І якщо у неї настануть важкі часи, ми її ніколи не кинемо, підтримаємо і допоможемо».

Рудковская и Гном Гномыч гуляют с новорожденным Арсением
Рудковська і Гном Гномич гуляють з новонародженим Арсенієм

Незважаючи на всі передуючі народженню Арсенія події, користувачі мережі розгнівалися та розкритикували пару:

  • «Як в магазин сходити…»;
  • «Купили дитину за купу грошей, у Плющенко радості навіть немає, а цій Рудковській для чого? Все одно годувальниці і няньки виростять. Навіщо?»;
  • «Ігри в дітей, жах!»;
  • «Знову суррогатство… Шоу-бізнес не в собі… А чому не сама народила? Адже це зовсім інше»;
  • «Ось до чого техніка дійшла».
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не соромилася в виразах і скандально відома блогер Олена Міро:

«Сурогатна мати в моєму уявленні рабиня. Це проти віри, це проти природи, це проти моралі. Це просто якась антична дичина і збочення».

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.